Nieuws

De openingsdag komt dichterbij! Omdat we ons aan de Corona regels moeten houden, willen we graag weten hoeveel leden we mogen verwachten.

De ledenlijsten voor ons volgende scoutsjaar zijn gemaakt en ondertussen hebben we alle ouders die hun kind ingeschreven hebben een mail gestuurd met de bevestiging of hun kind al dan niet ingeschreven is voor ons volgende scoutsjaar.

Dit jaar zal onze openingsdag plaats vinden op zaterdag 26 september 2020! Dit zal dit door het Coronavirus iets anders verlopen dan andere jaren dus hou zeker de website en Facebook pagina goed in de gaten voor verdere updates. 

De inschrijvingen voor volgend scoutsjaar gaan van start op donderdag 25 juni om 20u. Er zal op dat moment een link verschijnen op de Facebookpagina (Scouts Herent) en op de site waarmee je je zoon of dochter kan inschrijven.

De Herentse Scouts vieren op zondag 19 april hun 75ste verjaardag al lopend door hun geweldige gemeente. Kom je kerstkilo's verbranden, gebouwen ontdekken of de sfeer opsnuiven naast en op het parcours.

De verbouwingen van onze scoutslokalen op de voet volgen? Dat kan via deze blog: https://dendoren.blogspot.com/. Tip: abonneer je op de blog via de knop 'abonneren' rechtsbovenaan de pagina. 

Scouts Herent bestaat dit jaar 75 jaar! 🎉 Op zaterdag 21 september trappen we het feestjaar op gang met een uit

Scouts Herent viert dit jaar zijn 75e verjaardag en dat gaan we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het jaar wordt op zaterdag 21 september feestelijk afgetrapt met de openingsdag.

Je zoon/dochter inschrijven voor het werkingsjaar 2019 - 2020 kan via volgende link: https://forms.gle/F7EJrZx2X4TpJ7sH7

De Jinners nodigen u op vrijdag 29 juni graag uit op hun laatste evenement van het jaar: een volwassen- en kinderfuif in jeugdhuis De Molotov.

Pagina's

Subscribe to Nieuws