Nieuws

Je zoon/dochter inschrijven voor het werkingsjaar 2019 - 2020 kan via volgende link: https://forms.gle/F7EJrZx2X4TpJ7sH7

De Jinners nodigen u op vrijdag 29 juni graag uit op hun laatste evenement van het jaar: een volwassen- en kinderfuif in jeugdhuis De Molotov.

De inschrijvingen voor volgend scoutsjaar gaan van start op donderdag 27 juni om 20u. Er zal op dat moment een link verschijnen op de Facebookpagina (Scouts Herent) en op de site.

Op 27 april hebben we weer een klepper van formaat klaarstaan: de Familiedropping! Iedereen is van harte welkom om mee te komen stappen. Je hebt de keuze uit 6, 12 of 18 km. Voor ieder wat wils dus! Le

Voor een spaghetti groot of klein, moet je op 16 maart bij de JIN van scouts Herent zijn.

We ondervinden momenteel wat problemen met onze maillijsten. Daardoor komen mails die je probeert te sturen naar tak@scoutsherent.be niet aan bij de leiding.

De warmste zomer in jaren zit erop, de natuur verandert in een groen-geel-bruin kleurenpalet, dat kan maar één ding betekenen: de winter komt eraan! De jinners organiseren ten voordele van hun buitenlands kamp van deze zomer een kerstbomenkoop.

Het weekend van 17 - 18 november organiseren we ons jaarlijks eetfeest. Klik door voor meer informatie!

Zondag 21 oktober halen we de oudere generatie van Herent op met de auto om hen een plezante dag te bezorgen. Klik door voor meer informatie!

Op zaterdag 22 september vliegen we er weer in. Om 13u30 verwelkomen we alle leden aan de Witte Villa. Om 19u verplaatst het feest zich naar Mollekesbos, waar ook alle ouders en sympathisanten welkom zijn voor een hapje en een drankje.

Subscribe to Nieuws