Tweedehandsdienst

Uniformen die te klein zijn, broeken waar knoppen vanaf springen, miniscoutspullen, ... Heb je deze nog in je kast liggen? Breng ze dan zeker binnen bij de leiding, zij bezorgen hen dan aan de tweedehandsdienst. Zo kunnen andere kinderen er ook een tè gekke scoutsperiode in beleven. 

Onze tweedehandsdienst begint ondertussen aardig te draaien. Hoewel we al enkele kledingstukken hebben, zijn we nog op zoek naar extra kleren. Zo kan de tweedehandsdienst blijven bestaan. We beperken ons graag tot scouts-gerelateerde kledij zoals hemden, dassen, scoutsbroeken en -rokken, (Kapoenen-) t-shirts en pullen. 

Kleren binnenbrengen

Heb je thuis nog kleren liggen die je kosteloos wil afstaan, kan je deze steeds bij ons binnenbrengen. Dit kan zondag voor of na de vergadering bij de (groeps)leiding of je kan ze persoonlijk afgeven bij de verantwoordelijke van de tweedehandsdienst. 

Kleren kopen

Wanneer je niets hebt om binnen te brengen of te ruilen, kan je ook aan een democratische prijs een kledingstuk kopen. Naargelang de kwaliteit bepalen we een prijs die ongeveer overeenkomt met 1/3 of 1/4 van de aankoopprijs van nieuwe producten uit de Hopper. 

Vragen of kleren kopen/binnenbrengen?

Contacteer dan onze verantwoordelijke, Jitte en Sara, via tweedehands@scoutsherent.be.